Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μοιράζονται με εγκαρδιότητα τη χαρά που μας έδωσε η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.Κ.Κ. για τη σαιζόν 2015-2016.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, την Έπαρχο Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου, τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριο Τζούρο, τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Κ. κ. Λαυρέντιο Σαλάχα, τα Δ.Σ. και τα μέλη των φιλικών Αθλητικών Σωματείων των Κυκλάδων, τους χορηγούς και υποστηρικτές της ΑΕΣ, τις οικογένειες και τους φίλους των αθλητών μας και όλους τους συμπατριώτες μας, που μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με συνέπεια, προσήλωση και σκληρή δουλειά.
Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές
που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Final Fourπου διεξήχθη στο πανέμορφο νησί της Τήνου και παρείχαν ζεστή φιλοξενία στις αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ., τον Δήμο Τήνου, στη SeaJets που εξασφάλισε την άνετη και δωρεάν μετάβαση όλων των ομάδων, σε όλες τις επιχειρήσεις που στήριξαν εμπράκτως τη διοργάνωση καθώς και στις αποστολές όλων των ομάδων για την εξαιρετική παρουσία τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ξεχωριστά θα αναφερθούμε στο Δ.Σ. και τα μέλη της γηπεδούχου «Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας», στον ακούραστο κο Νικόλαο Μαραγκό, στον άξιο προπονητή της ομάδας κο Αντώνιο Βιδάλη και στο κοινό της Τήνου που με φίλαθλο πνεύμα χειροκρότησε τις προσπάθειες και των τεσσάρων ομάδων.
Τέλος ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο Porto Tango και τον κ. Ιωάννη Δελώτη προσωπικά για τη ζεστή φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας.
Με την υπόσχεση ότι αυτή η διάκριση αποτελεί μία μόνο από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης συνεχίζουμε δυνατά!