Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση από το Βοήθεια στο Σπίτι για τη συγκέντρωση ορθοπεδικού ιατρικού υλικού.

Xρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε επιπλέον των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε λίγο πολύ όλοι, είναι επίσης σημαντικό ο νους μας να τρέξει και στους συνανθρώπους μας εκείνους που παλεύουν κάθε λεπτό της ημέρας για να κερδίσουν την υγεία τους.

Όπως γνωρίζετε το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι του Δήμου μας εδώ και 13 χρόνια διατηρεί ευρύχωρη αποθήκη δανεισμού, με καταγεγραμμένο ικανοποιητικό αριθμό ιατρικών αναλώσιμων και ορθοπεδικού εξοπλισμού, όλα από δωρεές δημοτών και φορέων της Τήνου.

Ως σήμερα από τη προσπάθεια αυτή έχουν εξυπηρετηθεί εκατοντάδες συμπολιτών μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας δείχνει ότι όσα και να είναι αυτά τα αντικείμενα πάντα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και συχνά απαραίτητα για την ομαλή ανάρρωση ή/και διαβίωση των ασθενών.

Στo πλαίσιo λοιπόν της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο
και βασιζόμενοι στην ευαισθησία που διακρίνει τους Τηνιακούς, κάνουμε έκκληση σε όσους διαθέτουν νοσοκομειακές κλίνες, στρώματα, αναπηρικά αμαξίδια καθώς και οποιοδήποτε ορθοπεδικό βοήθημα που πιθανά υπάρχει και το οποίο φυσικά δεν χρησιμοποιείται, να διατεθεί στο πρόγραμμα ώστε να παραχωρηθεί στη συνέχεια εκεί όπου είναι αναγκαίο. 

Είμαστε βέβαιοι ότι, όπως και στο παρελθόν, η έκκληση μας αυτή θα βρει ανταπόκριση προς όφελος των Τηνιακών ασθενών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ. 6945406994 & 6934121362 (Παρασκευά Ελένη Νοσηλεύτρια )
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας