Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του Ελαιοτριβείου

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΦΑΓΕΙΟΥ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ

                         
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ

         Το Δημοτικό Ελαιοτριβείο λειτουργεί από τις 21 Οκτωβρίου 2015 σε καθημερινή 12ωρη-15ωρη βάση. Στο σύνολο των συνετών και πειθαρχειμένων παραγωγών μας, μια πολύ ελάχιστη μειοψηφία κακόπιστων ή απερίσκεπτων, δημιουργεί και ενσπείρει αβάσιμες και πιθανώς ύποπτες πληροφορίες. Αναφέρονται είτε στη δήθεν περιωρισμένη  χρονικά ημερήσια λειτουργία, είτε στην τιμολόγηση ποσοτήτων του ελαιοκάρπου που εκθλίβονται, είτε στην ποσότητα του παραγομένου ελαιολάδου και την απόδοση του ελαιοκάρπου τους, με ευθείες αναφορές και σχόλια σε δήθεν κρυφές διαρροές ή παρακρατήσεις ελαιολάδου εκ μέρους του ελαιοτριβείου.
     Οι ίδιοι βεβαίως δεν κάνουν την αυτοκριτική τους, για την ποιότητα του προσκομιζόμενου ελαιοκάρπου, είτε
αφορά στην ωριμότητα του καρπού, είτε στην ύπαρξη πρόσθετων-ξένων υλών, είτε στη μεσολάβηση αρκετού χρόνου από την συλλογή μέχρι την ελαιοποίηση κ.λ.π. κ.λ.π.      
Ας έχουν υπόψη τους οι πολύ ολίγοι αυτοί καλοθελητές, μεμψίμοιροι διαδοσίες και χωρίς περίσκεψη κριτές, ότι η λειτουργία του ελαιοτριβείου είναι αντικειμενικοποιημένη - αυτόματα χωρίς ανθρώπινες παρεμβάσεις και οι εργαζόμενοι σ’ αυτό λειτουργούν και εξυπηρετούν με αυταπάρνηση, προθυμία και διαφάνεια και έχουν τη στήριξη της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης. Εξ άλλου η λειτουργία του Ελαιοτριβείου βρίσκεται υπό την συνεχή εποπτεία και παρακολούθηση των ιθυνόντων της Δημοτικής Επιχείρισης και του Δημάρχου παρεμβαίνοντας και επιλύοντας κάθε μορφής πρόβλημα που ενδεχομένως δημιουργείται. 
         Παράλληλα η Δημοτική Επιχείριση στα στενά οικονομικά πλαίσια που είναι αναγκασμένη να κινείται, προσπαθεί να επιτύχει μικροβελτιώσεις λειτουργικές και να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και παραμονή των παραγωγών μας στους χώρους του ελαιοτριβείου παρά τις συνθήκες υπερέντασης που δημιουργούνται σε κάποιες λίγες περιπτώσεις, λόγω της μεγάλης αιχμής λειτουργίας και εύλογων απαιτήσεων άμεσης – γρήγορης εξυπηρέτησης.
          Εν τέλει πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι παραγωγικές μονάδες του Ελαιοτριβείου και του Σφαγείου, δημιουργήθηκαν για να λειτουργούν για μακρά περίοδο χρόνου κατά τρόπο αποτελεσματικό και βιώσιμο και ασφαλώς απαιτούν τη με κάθε τρόπο στήριξη, όχι μόνο των εκάστοτε ιθυνόντων του Δήμου αλλά και του συνόλου των Τηνίων πολιτών.

                                                                        Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης


                                                                               Παντελεήμων Αρμάος

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας