Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου στην έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2015.


       
Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου θα συμμετέχει φέτος στην έκθεση  ERGO MARATHON EXPO 2015 στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.

Επειδή πιστεύουμε ότι οι στοχευόμενες εκθέσεις φέρνουν πάντα καλύτερα αποτελέσματα και επειδή το TINOS RUNNING EXPERIENCE δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός, αλλά συμβάλλει και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει σε αυτή την έκθεση με περίπτερο για να παρουσιάσει τους αγώνες δρόμου, που θα γίνουν στις 11/06/2016, σε ένα στοχευόμενο κοινό, το αθλητικό αλλά και σε ένα ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται γενικά για τον αθλητισμό.   
        Η ERGO MARATHON EXPO, η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ. Θα υπάρχουν 120 εκθέτες. Το περίπτερο του Συλλόγου μας θα είναι 9 τ.μ. και θα βρίσκεται ανάμεσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Ε.Ο.Τ.


Θα τυπωθούν 15.000 έντυπα που θα αφορούν το TINOS RUNNING EXPERIENCE 2016. Επίσης, θα δοθούν έντυπα και στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η οποία ζήτησε υλικό των αγώνων για να το συμπεριλάβει στο περίπτερό της, καθώς πιστεύει ότι είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα των Κυκλάδων.
        Τα στατιστικά στοιχεία της έκθεσης δηλώνουν 60.000 επισκέπτες – αθλητές όλων των αθλημάτων, εκ των οποίων οι 30.000 είναι δρομείς που συμμετέχουν στον Μαραθώνιο και πάνω από 5.000 είναι αθλητές από χώρες του εξωτερικού.

        Η έκθεση αφορά τον αθλητισμό, τον αθλητικό τουρισμό, την υγεία και τη διατροφή.
        Οι κατηγορίες των εκθεμάτων περιλαμβάνουν Διεθνείς Μαραθώνιους, Συλλόγους, Σχολές, Προπονητικές Υπηρεσίες, Αθλητική Ένδυση – Υπόδηση, Εξοπλισμό & Αξεσουάρ, Συμπληρώματα Διατροφής, Είδη Αθλητικής Διατροφής, Αποκατάσταση & Φυσιοθεραπεία, Spa & Wellness και Εγχώρια Προϊόντα.

      Η έκθεση θα λειτουργεί την Πέμπτη 5/11 από τις 13:00 έως τις 20:00 και την Παρασκευή 6/11 και το Σάββατο 7/11 από τις 10:00 έως τις 20:00. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

        Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site της έκθεσης www.athensclassicmarathonexpo.gr
Σκοπός και στόχος του Συλλόγου μας ήταν οι αγώνες TINOS RUNNING EXPERIENCE να γίνονται κάθε χρόνο και να καθιερωθούν ως ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό καθώς  και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να γνωρίσουν τα πανέμορφα, γραφικά χωριά και τα αμέτρητα μουσεία, τη φύση και τις παραλίες, τον πολιτισμό και την τέχνη της Τήνου.
Σκοπός και στόχος επετεύχθη, καθώς οι αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE έχουν γίνει θεσμός και έχουν καθιερωθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την Τήνο. Για το λόγο αυτό οι προσπάθειες του Συλλόγου μας για την αναγνωρισιμότητά τους σε όλο και περισσότερο κοινό θα είναι συνεχείς.



Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

     Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας


   Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας