Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

"Άνοιγμα" της Τήνου στην διεθνή τουριστική σκηνή

tinos
www.tourismtoday.gr 
Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Τήνου στο διεθνές τουριστικό συνέδριο που διοργάνωσε ο δήμος της Zhoushan της Κίνας.
Η Τήνος πραγματοποιεί «άνοιγμα» στη διεθνή τουριστική σκηνή, στοχεύοντας στην προσέλκυση τουριστών όχι μόνο από την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και από τις αναδυόμενες τουριστικά αγορές της Ασίας.
Η αντιπροσωπεία της Τήνου – με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Τήνου υπεύθυνη για θέματα τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη- κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την παρουσίαση της φωτογραφικής έκθεσης του κ. Αριστείδη Κοντογιώργη που             απεικόνιζαν τις μοναδικές ομορφιές του νησιού, ενώ παρουσιάστηκε και βιντεοσκοπημένο υλικό, με τους παρευρισκομένους να γοητεύονται από το                    μοναδικό ανάγλυφο του τηνιακού τοπίου.
Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο της Zhoushan συμμετοχή είχαν
                      η Γαλλία, Αγγλία, Καναδάς, Μαλβίδες, Σεϋχέλλες, Ρωσία, ΗΠΑ, Γαλλική Πολυνησία,     Κορέα, Ιταλία, Μαλαισία, Καμπορία, Περού, Νησιά Κούκ, Μπόρα – Μπόρα, Τόγκα, Αίγυπτος, Αυστραλία, Ιαπωνία, ενώ την Ελλάδα εκπροσώπησαν η Αθήνα και η Τήνος.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το «άνοιγμα» της Τήνου όχι μόνο στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά -από την οποία κερδίζει μερίδια- αλλά κυρίως η προσέλκυση τουριστών από τις αναδυόμενες τουριστικά χώρες.
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο Δήμος Τήνος είχε συμμετάσχει και στην διεθνή      τουριστική έκθεση Tour Natur στο Ντίσελτορφ της Γερμανίας, με θέμα ακριβώς τον εναλλακτικό τουρισμό. Εξάλλου η Τήνος έχει να επιδείξει μοναδικά μονοπάτια και διαδρομές για τους λάτρεις του περιπατητικού τουρισμού.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας