Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Φεστιβάλ Τήνου: Οι μεγάλοι κλασικοί συνομιλούν με το Αιγαίο

Εργαστήρια, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, συναυλίες, αυθόρμητη παραγωγή μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες, μουσική διάδραση μέσα από τους μεγάλους κλασικούς. Masterclasses (μαθήματα πρακτικής εξάσκησης), όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν την τεχνική τους, να πάρουν ατομικά μαθήματα, να συμμετέχουν σε σύνολα μουσικής δωματίου ή και σε ορχηστρικά σύνολα που διοργανώνονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες διδάσκουν βιολί, βιολοντσέλο και πιάνο. Υπεύθυνος του μουσικού θεσμού είναι ο βιολονίστας Απόλλων Γραμματικόπουλος.
Πληροφορίες συμμετοχής στα σεμινάρια: Τ. +30 22833 60216-7

03.08:
Συναυλία με τον διεθνούς φήμης συνθέτη και βιρτουόζο βιολονίστα Lucas David και τη διακεκριμένη πιανίστα Anja David σε έργα Tartini, Beethoven, Hertel, Saint Saens, David.

06.08: Συναυλία με όλους τους συντελεστές: ο κορυφαίος βιολονίστας της Κ.Ο.Α Απόλλων Γραμματικόπουλος, ο διακεκριμένος βιολονοντσελίστας Δημήτρης Πάτρας, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο  διεθνούς φήμης συνθέτης και βιρτουόζος βιολονίστας Lucas David, η κορυφαία πιανίστα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης Μαριλένα Λιακοπούλου, η διακεκριμένη πιανίστα Anja David. Θα ερμηνεύσουν έργα Brahms, Schumann, Rachmaninoff, Corelli.

Αρνάδος – Σχολείο Ώρα έναρξης συναυλιών: 21.00  Είσοδος: 8 ευρώ, 5 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι)
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας