Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Αναβάλλεται το Ιστορικό Συνέδριο στην Τήνο.


Αν και το μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης του Συνεδρίου είχε ολοκληρωθεί και απέμεναν μόνο ορισμένες τεχνικές και οικονομικές διευθετήσεις, η Οργανωτική Επιτροπή, με σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου Τήνου, αναγκάζεται να αναβάλλει την πραγματοποίηση του Συνεδρίου κάτω από την πίεση των συνθηκών που επικρατούν αυτές τις μέρες στην πατρίδα μας.

Επειδή δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθούν όλες οι οικονομικές ενέργειες της διοργάνωσης κατά τρόπο ώστε αυτό να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα, εκτιμήθηκε πως είναι καλύτερη μια αναβολή για το φθινόπωρο. Ανάλογες αποφάσεις έχουν ληφθεί και για άλλες παρόμοιες διοργανώσεις στις Κυκλάδες και αλλού.

Πάντως, αποτελεί πεποίθηση και απόφασή μας πως δεν πρέπει να περάσει το τρέχον έτος χωρίς να μνημονεύσουμε με επιστημονικό τρόπο τα γεγονότα του 1715 καθώς και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αυτά τα γεγονότα εξελίχτηκαν.

Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει ένα τέτοιο πνευματικό γεγονός να διεξαχθεί κάτω από συνθήκες ηρεμίας και τάξης, πολιτικής και οικονομικής, που να εξασφαλίζουν την από πάσης απόψεως άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή.

Ζητούμε συγγνώμη από όσους έχουμε εμπλέξει στη διοργάνωση για αυτή την αναβολή, αλλά είμαστε βέβαιοι πως έχουμε την κατανόησή τους.

Για τη Διοργανωτική Επιτροπή
Π. Μάρκος Γ. Φώσκολος

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας