Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Επιτυχημένο το 3ο Tinos Cup που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου.

Επιτυχημένο το 3ο Tinos Cup

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στην Τήνο, το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Tinos Cup 2015 που διοργάνωσε η εταιρία Boca Sport.

Περισσότερα από 300 παιδιά (αλλά κ πολλοί γονείς συνοδοί) χωρισμένα σε τρείς ηλικιακές κατηγορίες (παιδικό-παμπαιδικό-junior) έπαιξαν, διασκέδασαν, απέκτησαν εμπειρίες και τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο την ποδοσφαιρική τους χρονιά.

Για την ιστορία την πρώτη θέση στο παιδικό και στο παμπαιδικό κατέκτησε η ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου ενώ στα Τζούνιορ η Ακαδημία Νέας Μάκρης.
Πέρα από τις προαναφερθείσες ομάδες συμμετείχαν ακόμα σύλλογοι όπως οιΠεραμαϊκός, Αίας Ταύρου, ΑΠΕ Λαυρεωτική, ΠΑΟ Λεχαίου, ΠΑΣ Τήνου και Super Balla.
Εμπνευστής και υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος θέλησε να αναφερθεί στον εορταστικό χαρακτήρα του τουρνουά, ενώ υποσχέθηκε για την επόμενη σεζόν.
«Είναι πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες μέρες να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα να παίζουν και να διασκεδάζουν σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, αφήνοντας πίσω τους τις δυσκολίες και τις έννοιες μιας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν στο να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία αυτή η διοργάνωση και να τους υποσχεθώ ότι την επόμενη φορά θα περάσουμε ακόμη πιο ωραία».
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και μάλιστα τις απονομές έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Κος Σίμος Ορφανός. Τη διαμονή των συμμετεχόντων επιμελήθηκε το Hotel Tinos Beach ενώ τις μετακινήσεις από Πειραιά καιΡαφήνα οι εταιρίες Blue Star Ferries και Golden Star Ferries αντίστοιχα. Μεγάλος χορηγός ήταν η ασφαλιστική εταιρία Interamerican.
Βέβαια αξίζει να αναφερθεί πως η κατηγορία που έκλεψε την παράσταση είναι των Τζούνιορ, μιας και μιλάμε για παιδιά δέκα και έντεκα ετών, κάτι που σημαίνει πως απολάμβαναν το ποδόσφαιρο στην πιο αγνή του μορφή. Συγκεκριμένα οι μπόμπιρες του Περαμαϊκού, που έφτασαν μέχρι και τον τελικό, παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ χωρίς να θέλουν να υποβαθμίσουμε τις υπόλοιπες ομάδες τα πιτσιρίκια του ΠΑΣ Τήνου, έδωσαν μια ξεχωριστή πινελιά στη διοργάνωση, καθώς για τα παιδιά του νησιού ήταν κάτι το πρωτόγνωρο το γεγονός πως αντιμετώπιζαν ομάδες από την Αθήνα, πανηγυρίζοντας έξαλλα κάθε γκολ που πετύχαιναν.
Φυσικά η διάθεση που έδειχναν στον αγωνιστικό χώρο δεν σταματούσε εκεί, μιας και έξω από το γήπεδο έπαιζαν καλύτερη μπάλα, αφού κάθε φορά που έμπαιναν στο πούλμαν ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους, τραγουδούσαν Παντελίδη και Τσαλίκη, κάνοντας μεταξύ τους διαγωνισμό ποιος ερμηνεύει καλύτερα.
Να σημειωθεί ως αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση του τουρνουά,βάζοντας έτσι τις βάσεις ώστε την επόμενη χρονιά να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο, μιας και κάθε σεζόν οι ομάδες αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό.

πηγή: http://pamebala.gr/
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας