Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ                                                                                              Τήνος, 07/03/2015


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                            


Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 


ΤΗΛ:   2283360106                                                                     

ΦΑΞ:   2283360139
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

            Μετά την με αρ. πρωτ. Α384308 απαντητική επιστολή που λάβαμε μετά από σχετικές αναφορές μας, από την εταιρία του Ελληνικού Δημοσίου ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε, η οποία έχει την ευθύνη εκτέλεσης του έργου Βιολογικός Καθαρισμός Πόλεως Τήνου και των δικτύων μεταφοράς λυμάτων, απεφασίσθη η προσωρινή μονοδρόμηση της οδού Ζανάκη Αλαβάνου και μέχρι την αποκατάστασή της με ασφαλτικό.
            Τα οχήματα λοιπόν, από το ύψος της Ζανάκη Αλαβάνου
με τη διασταύρωση προς τη λεωφόρο Τριποτάμου θα κινούνται επί της Ζανάκη Αλαβάνου μόνο για την έξοδό τους από την πόλη και μέχρι το ύψος του ναού της Αγίας Παρασκευής.
            Τα εισερχόμενα οχήματα προς την πόλη από Χωριά και Άγιο Ιωάννη Πόρτο θα κινούνται επί της περιφερειακής οδού.
            Παρακαλούμε όλους για την κατανόηση, αλλά και την βοήθειά σας, προκειμένου ένα τόσο μεγάλο και ζωτικής σημασίας για το νησί μας έργο σε αυτές τις δύσκολές οικονομικές συγκυρίες, να ολοκληρωθεί.
            Η ταλαιπωρία μας θα ξεχαστεί , το κέρδος μας όμως από τις περιβαλλοντικές ωφέλειες για το  νησί μας όταν ολοκληρωθεί το έργο θα είναι μεγάλο  και αποδέκτες θα είμαστε όλοι.
Share:

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

tinos tv live

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΝΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories